REZERVARI AVION

Bucuresti - Atena | Oferta Speciala – Fly.ro

de la   86 Eur  / Persoana
Compania aeriana:   Tarom 
Perioada vanzare:   fara restrictii
Perioada calatorie:   dupa 20 ianuarie 2012
Sedere maxima la destinatie:   1 luna
Aceasta oferta este valabila doar pentru anumite date de calatorie, locurile la acest pret fiind limitate pe zboruri! In caz ca nu gasiti aceasta oferta pentru datele calatoriei dumneavoastra, va recomandam sa contactati serviciul nostru de call center la numarul *9977 sau sa trimiteti un email pe adresa contact@fly.ro. Agentii nostri specializati va pot oferi consultanta, in vederea obtinerii pretului minim aplicabil pentru datele de calatorie dorite de dumneavoastra. 
Oferta include taxele aferente biletului de avion. In cazul biletelor de tip low-cost, fiecare companie aeriana aplica o taxa suplimentara de emitere a biletului, taxa care oscileaza intre 5 eur si 35 eur, in functie de companie. Tariful se supune unor termene si conditii speciale impuse de compania aeriana, regulile tarifului fiind disponibile in timpul rezervarii online. Valoarea taxelor de aeroport poate suferi mici modificari de la o zi la alta.
Atena - informatii oras
ATENA
1. Despre oras, pe scurt 


Atena este puternic ancorata in istorie, avand o arhitectura deosebita si legende ce inconjoara fiecare obiectiv turistic din oras. Poarta numele zeitei intelepciunii, Atena, una dintre cele mai mari divinati ale mitologiei grecesti.