Top 7 destinații pentru 2020


La început de an, cu toții ne dorim să ne planificăm din timp viitoarele vacanțe de care să ne bucurăm fără stres alături de cei dragi. Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor voastre, astăzi vă prezentăm topul celor mai îndrăgite și căutate destinații din lume de anul acesta. Dacă preferi vacanțele de relaxare și distracție, sau călătoriile de explorare, cunoaștere și culturalizare, atunci sigur vei găsi ceva pe gustul tău. Fie că alegi o aventură în doi sau una alături de întreaga familie, cere-ne mai multe detalii despre destinațiile de mai jos ca să îți putem face o ofertă personalizată pe gusturile, nevoile și bugetul tău!

1. Thailanda

Un circuit în Thailanda care cuprinde și Malaezia și Singapore este, într-adevăr, o experiență de viață ce nu trebuie ratată în acest an. Cele 11 zile de călătorie îți vor oferi ocazia să descoperi un adevărat tărâm exotic și să te bucuri de o imersiune culturală completă. Iată câteva motive pentru care să alegi acest circuit în Thailanda anul acesta:

  • Descoperi comorile metropolei Bangkok, un loc pe care nu vrei să îl ratezi sub nici o formă.
  • Te bucuri de o excursie în minunatul Ayuthaya, fosta capitală a Siamului, inclusă în Patrimoniul UNESCO.
  • Ai parte de o experiență unică în Piața Plutitoare și Rose Garden.
  • Vizitezi Kuala Lumpur în Malaezia și te bucuri de o excursie la Patrujaya - Orașul Grădină.
  • Ai timp și de o vizită pe peninsula Malacca, un nume de marcă pe lista celor mai proeminente situri din patrimoniul UNESCO.
  • Singapore și Insula Sentosa sunt tot atâtea motive pentru care acest circuit este mai mult decât un concediu, ci poate deveni aventura vieţii tale.

Dacă ai visat tot timpul să ajungi în Thailanda, circuitul Thailanda-Malaezia-Singapore trebuie să se afle pe lista ta de priorități anul acesta. Însă, dacă vrei să petreci o vacanță exotică, relaxantă și distractivă, Krabi este una dintre cele mai populare destinații thailandeze pe care trebuie să o încerci măcar o dată în viață.

2. Japonia

În acest an, Japonia este gazda Jocurilor Olimpice, așa că dacă vrei să participi la un eveniment de importanță internațională, discută cu consultanții noștri despre cele mai bune opțiuni de zbor și cazare în acea perioadă. Însă dacă ai vrut întotdeauna să vizitezi Japonia cireșilor înfloriți, a templelor, a culturii și a istoriei, atunci îți recomandăm un circuit în Japonia care cuprinde câteva dintre cele mai fascinante obiective turistice. Hai să aflăm ce poți vedea și de ce merită să rezervi locuri pentru acest circuit!

  • Vizitarea capitalei Tokyo și a câtorva dintre comorile acestuia: Ginza, cea mai cunoscută zonă de restaurante și shopping, parcul din fața Palatului Imperial, de o frumusețe uluitoare, templul Senso-ji, Nakamise, piața de suveniruri și produse locale care te întoarce în timp, grădinile Hamarikyu, insula Odaiba și parcul Ueno, unde cireșii înfloriți îți vor îmbăta toate simțurile.
  • Petrecerea a câtorva nopți în vechiul și tradiționalul orășel Takayama la un hotel tradițional, numit „ryokan” pentru o experiență autentică japoneză.
  • Vizitarea satului tradițional Shirakawago, sit declarat patrimoniu UNESCO.
  • Kanazawa, gazdă a unuia dintre cele trei mai frumoase parcuri din Japonia, a unui cartier de gheișe și a unui cartier de samurai.
  • Vizitarea celebrelor orașe Kyoto și Osaka, cu templele, parcurile și monumentele lor.
  • Vizitarea Hiroshimei pentru a ține un moment de reculegere în “Parcul Memorial al Păcii” si la “Domul bombei atomice”.
  • O vizită la Nikko, zonă deosebit de pitorească, cu peisaje splendide, drumuri montane, cu temple budiste și Shinto înscrise în lista patrimoniului UNESCO.
  • Excursie în parcul național Fuji-Hakone-Izu, zonă celebră în lume pentru peisajele sale deosebite și activitățile din aer liber.

Un circuit în Japonia este un vis împlinit pentru toți cei care își doresc o vacanță de relaxare, dar și de imersiune culturală, de descoperire și îmbogățire spirituală.

3. Republica Dominicană

Cine își dorește o vacanță exotică într-un mic colț de paradis, unde relaxarea, distracția și răsfățul să fie cuvintele de ordine nu poate rata o vacanță în Republica Dominicană în acest an. Dintre toate motivele pentru care vrei să fii în Republica Dominicană, Punta Cana este cel mai puternic.

Acest tărâm de basm te așteaptă cu plaje exotice faimoase în lume, cazare și facilități de lux, apă tocmai bună de bălăceală cât e ziua de lungă, nenumărate sporturi acvatice și alte activități și, desigur, distracție de dimineața până seara.

Un sejur în Punta Cana este cadoul perfect pe care să ți-l faci în acest sezon dacă vrei să schimbi iarna umedă și geroasă pe ape limpezi, cocktailuri exotice și petreceri pe plaje însorite.

4. Circuit Mauritius

Despre Insulele Mauritius și Seychelles sigur ai mai auzit, dar cum ar fi să le vezi, în sfârșit, cu ochii tăi? Mauritius, despre care se spune la modul serios că este o frântură de Rai rămasă pe Pământ, nu mai este o destinație misterioasă sau inaccesibilă. Din contră! Anul acesta te poți bucura de o croazieră în Oceanul Indian: Mauritius-Seychelles-Madagascar-Reunion care să îți îndeplinească toate visele. Hai să vedem de ce te poți bucura dacă îți rezervi locuri acum:

  • Vizitarea Insulei Mauritius, o bijuterie naturală unică în lume. Turul include și descoperirea unor obiective faimoase, precum Port Luis, capitala insulei.
  • După câteva zile de navigație, relaxare și distracție pe mare, vei păși pe insulele Seychelles, bijuterii ale Oceanului Indian. Aici poți admira recifurile de corali magnifice, broaștele țestoase gigantice de uscat, specii endemice unice cum sunt palmierii coco-de-mer, monument natural UNESCO, copacul-meduză sau păsări pe cale de dispariție.
  • In Seychelles ai ocazia și să te bucuri de o excursie cu catamaranul de-a lungul tărâmurilor exotice sau să încerci snorkeling și alte activități la fel de distractive.
  • Croaziera continuă cu o perioadă de relaxare la bord, pentru a-ți desăvârși bronzul perfect, ca să te bucuri apoi în voie de insulele Madagascar.
  • Cu toții avem o vagă idee despre Madagascar – este un loc îndepărtat, misterios și mirific. Dar tu ai acum ocazia să îl vezi cu ochii tăi și să te bucuri de obiective precum Nosy Be (o încântătoare insula tropicala), insulele Komba și Tanikely (adevărate bijuterii tropicale), orașul Diego Suarez și multe altele.
  • Dacă micul sejur din Madagascar ți-a fost pe plac, trebuie să știi că urmează insula Reunion, celebră pentru peisajele sale naturale si urbane unice, barierele de corali și posibilitățile de relaxare și distracție ușor de comparat cu cele din Hawaii.

Cu ocazia acestei croaziere, poți să te bucuri și de un bonus: Parcul Casela – Cele 7 pământuri colorate – Trou aux Cerfs – Grand Bassin & Curepipe.

5. Madeira – Portugalia – Carnaval 2020

Cei care își doresc un Mărțișor exotic în această primăvară pot să profite de o ofertă de neegalat: un circuit de 9 zile în Madeira și Carnaval inclus! Puține destinații egalează frumusețea Portugaliei în general și a Madeirei în special. Pe lângă Carnaval, care este oricum o experiență de viață ce nu trebuie ratată, în cadrul acestei excursii te poți bucura și de turul panoramic al capitalei insulei Funchal cu asistență în limba română. În plus, poți să alegi și o degustare de vin de Madeira, precum și o vizită la Grădina Botanică din Funchal în timpul turului de oraș.

6. Circuit Statele Unite ale Americii și Hawaii

Să vizitezi măcar un oraș sau o regiune a Americii este un vis pe care mulți îl împărtășesc. Ei bine, acum ai ocazia să ți-l și îndeplinești, după atâtea și atâtea filme văzute, articole citite și reportaje/documentare vizionate.

Oferta noastră include un circuit în California și o croazieră în Hawaii. Îmbinând distracția, cultura, istoria și aventura, acest sejur de 13 nopți îți dă ocazia să îți vezi visele cu ochii:

  • Tur al orașului Los Angeles: Beverly Hills, Rodeo Drive, Melrose Avenue, Sunset Strip, Downtown, West Hollywood, The Walk of Fame, Olvera Street, Disney Hall, cumpărături și, de ce nu, poate chiar și câteva selfie-uri cu vedete de la Hollywood.
  • Croazieră și sejur în Hawaii: vizitezi insulele Maui, Hawaii, Kauai, Oahu (cu toate minunile și comorile sale).
  • Vizitarea orașului Honolulu și a faimoaselor sale obiective: Muzeul Caselor Misionarilor, Biserica Kawaiahao, Primăria Honolulu, Biblioteca de Stat, Statuia Regelui Kamehameha, Palatul Iolani, Capitoliul de Stat și Washington Place, printre altele.
  • Vizitarea orașului San Francisco cu celebrele sale locații: Catedrala Grace – St.Mary, Japantown, Centrul Civic, Alamo Square, Fisherman's Wharf, Union Square, Chinatown, Golden Gate Park si bineinteles Golden Gate Bridge – cel mai cunoscut pod din lume.
  • Opțional, în acest circuit, poți vizita și celebra închisoare Alcatraz, un adevărat loc de legendă.

Un astfel de circuit îți oferă ocazia să ai experiențe unice în viață și să vezi locuri și lucruri de care nu toți oamenii au parte.

7. Circuit Israel - Tărâmul Religiilor

Încheiem această prezentare cu un circuit în Israel care include o excursie în Nazareth sau Tiberias și patru nopți petrecute la Bethlehem. În tărâmul religiilor, ai ocazia să vizitezi două dintre cele mai importante centre religioase de pe Pământ. Pe toată durata circuitului, ai parte de asistență turistică în limba română pe toată perioada sejurului, formată din însoțitorul de grup și un ghid local specializat.

Acum că ți-am prezentat aceste oferte, te încurajăm să contactezi unul dintre reprezentanții noștri pentru a primi o ofertă personalizată. Nu ezita să îți rezervi vacanța din timp și să te bucuri de o ofertă construită astfel încât să se potrivească nevoilor și dorințelor tale.


SOURCE AND TAGS