Destinatii noi cu zbor charter in 2018


Stim ca abia asteptati vacanta de vara pentru a evada cateva zile si a va relaxa intr-o destinatie croita parca pentru a va oferi relaxare, distractie si nenumarate oportunitati de a vedea si face lucruri noi. Anul acesta avem o veste buna pentru toti cei care sunt pasionati de vacante si calatorii: oferta noastra se imbogateste cu cinci destinatii noi cu zbor charter si toate serviciile incluse, ca sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi in materie de concedii. Hai sa vedem acum unde si cum puteti profita de aceste oportunitati!

1. Charter Grecia – Insula Lesbos

Reprezentand un charter combinat cu decolare din Bucuresti, aceasta oferta este special creata pentru toti cei care vor sa descopere o destinatie noua in superba Grecie. Fie ca doriti sa le oferiti copiilor o vacanta de neuitat, fie ca vreti o vacanta in doi (sau chiar pentru luna de miere), fie ca simtiti nevoia unei aventuri de explorare in gasca, Insula Lesbos se potriveste oricui, caci are ceva de oferit tuturor. Lesbos este o insula mai putin asaltata de turistii straini, asa ca aici poti petrece o vacanta relaxanta si totusi dinamica, bucurandu-te de plajele cu nisip fin, perfecte pentru familiile cu copii, de peisajul aproape ireal, de padurile pietrificate, obiectivele turistice unice (castele si edificii antice), mitologie si istorie, arta culinara de exceptie si distractie cum numai grecii pot sa iti ofere.

2. Charter Grecia – Insula Samos

Un charter combinat, cu plecare din Bucuresti si o scurta escala in Lesbos, aceasta calatorie are ca destinatie Insula Samos, o perla rara si destul de necunoscuta a arhipelagului grecesc. Samos este o adevarata bijuterie, caci pare sa fi “cules” tot ce au mai bun insulele mult mai aglomerate de turisti din Grecia. Samos te intampina cu un strop din frumusetea verde, salbatica a Lefkadei, cu apele albastre ireale si cu plajele grozave din Thasos, cu distractia si obiectivele turistice din Corfu si cu un farmec deosebit care ii apartine numai ei. Insula Samos este alegerea perfecta daca vrei sa te bucuri de soare si mare intr-un mediu linistit, perfect pentru familiile cu copii, cuplurile aflate in vacante sau in luna de miere sau seniorii care isi doresc sa aiba la indemana cele mai line ape, cele mai accesibile plaje si cele mai bune conditii si servicii pentru o vacanta de vis.

3. Charter Grecia - Peloponez – Kalamata

Un alt charter combinat care te va duce in inima Greciei, Peloponez - Kalamata este intr-adevar locul in care poti petrece momente unice in vacanta. Peninsula Peloponez este incarcata de istorie si de mitologie, iar Kalamata este un loc vechi, aproape magic, mentionat de Homer in Iliada si visat de multi turisti care vor sa vada Grecia altfel. Kalamata este o destinatie in care farmecul antichitatii s-a pastrat cumva pana astazi. Ai la dispozitie nenumarate muzee de vizitat, ruine si castele de explorat, panorame deasupra marii de experimentat (caci aceste privelisti nu se vad, se simt), biserici de descoperit si multe, multe alte lucruri de incercat (inclusiv un souvlaki original la una dintre tavernele de pe faleza). Kalamata este un adevarat tinut al distractiei si explorarii, fiind perfect pentru cupluri aflate in vacanta de vara, grupuri de prieteni pusi pe aventura si distractie sau chiar seniori care cunosc deja Grecia si vor sa vada si partile ei mai sofisticate.

4. Charter Italia – Puglia – Bari

Situat pe coasta Adriaticii, orașul Bari iti va taia rasuflarea inca de cand vei pasi pe aeroport. Charterul combinat spre Bari este ocazia perfecta sa vezi Italia asa cum nu ai mai cunoscut-o pana acum. Bari Vecchia – ceea ce noi numim Centrul Vechi – este locul perfect pentru plimbarile de seara si destinatia unica a celor care merg in vacante pentru a vedea obiective turistice, monumente si edificii. Gasesti aici Palazzo del Catapano, Biserica Sf. Grigorie, Catedrala Baroca a Sf. Sabin si multe alte monumente importante. O plimbare spre Far si portul Bari este o experienta unica in viata. Deschis la Adriatica, intr-un peisaj de basm, Bari este o destinatie perfecta pentru tinerii care vor sa combine plaja din timpul zilei cu distractia pe timp de seara. Fie ca va aflaţi aici in cuplu sau impreuna cu un grup de prieteni, Bari va ofera o zona moderna, cosmopolita, pentru tineri, cu restaurante, cafenele si cluburi. Va puteti insa si plimba pe stradute, admira privelistile si bucura de un soare cald, de plaje cu pietricele minuscule si de ape limpezi, perfecte pentru baie.

5. Charter Turcia – Alanya

Acest charter direct te va duce intr-o destinatie putin cunoscuta de turisti. Alanya dateaza inca din vremurile elene, se intinde elegant pe doua golfuri si este locul in care, in timpuri imemoriale, se inalta cea mai puternica si mai spectaculoasa fortareata de pe coasta Turciei. Destinatia este perfecta pentru pasionatii de calatorii, cultura, istorie, mitologie si obiective turistice. Nu trebuie sa ratezi aici Biserica bizantina inchinata Sfantului Gheorghe, dar si treptele de caramida rosie despre care se spune ca au fost folosite de regina Cleopatra pentru a cobori sa faca baie in mare. Alanya este un oras de port plin de viata, asa ca aici ai parte de nenumarate cafenele, barci de pescuit si posibilitati excelente de agrement. Alanya nu se adreseaza numai tinerilor porniti in aventura, ci si familiilor cu copii sau cuplurilor ce doresc intimitate si distractie. Plajele Alanyei sunt unice, avand nisip cenusiu, intrari line in mare si ape limpezi si albastre ca safirul. Alege oricare dintre aceste noi destinatii charter pentru vara 2018 si bucura-te de locuri noi, impresionante, servicii all-inclusive, distractie, descoperiri si aventuri! Nu uita sa ne contactezi daca ai intrebari despre ofertele charter si fa-ti de pe acum planurile de concediu, caci aceste destinatii trebuie explorate si traite cel putin o data in viata!

SOURCE AND TAGS