6 hoteluri de pe litoralul românesc recomandate pentru cupluri


Așa cum în câteva din articolele precedente am discutat despre cele mai bune și recomandate hoteluri de pe litoral pentru familiile cu copii, sau recomandări în alegerea stațiunii în funcție de activitățile pe care dorești să le faci, iată că a sosit momentul să vedem împreună 6 hoteluri de pe litoralul românesc recomandate pentru cupluri.

Ce poate fi mai frumos pentru un cuplu decât să se distreze vara la mare? Și ce poate fi mai de folos decât o listă cu cele mai bune hoteluri de pe litoralul românesc care să îmbine distracția, confortul și relaxarea cu cele mai bune servicii?

Dacă încă nu ați hotărât unde vă veți petrece împreună vacanța la mare de anul acesta (și chiar dacă deja v-ați hotărât!), hai să pornim către litoral și să vedem cele mai bune oferte de cazare pentru ca voi să aveți parte de vacanța mult - visată. Ofertele prezentate in articol sunt la hoteluri din Mamaia, hoteluri din Eforie Nord, hoteluri din Olimp si hoteluri din Costinesti.

1. Hotel Vega 5*, Mamaia

Hotelul Vega este celebru pe litoralul românesc ca fiind mult timp singurul hotel de 5* de la mare, dar și pentru că este într-adevăr un loc în care distracția se împletește perfect cu romantismul, iar confortul și serviciile de 5 stele (elegante, dar nu sobre sau rigide) le permite cuplurilor să uite de orice grijă și să îți petreacă vacanța într-un mediu cald, prietenos, distractiv și plin de surprize plăcute. De la apartamentele cu pat matrimonial pentru cupluri și până la restaurantul care se pretează perfect unor cine romantice, Hotelul Vega este un mic paradis pentru toți cei care își sărbătoresc dragostea. Rezervă acum!

2. Hotel Iaki 4*, Mamaia

Pool at IAKI Conference & Spa Hotel in Mamaia, Romania

Un model al confortului și al bunului gust, Hotelul Iaki îți întâmpină toți oaspeții cu servicii și oferte de cea mai bună calitate. Cuplurile se vor bucura probabil cel mai mult de poziția privilegiată a hotelului, având posibilitatea să admire de la fereastra camerei un răsărit de soare magnific din mare, sau un apus în culori nepământești în lacul Siutghiol. Spa Center Iaki este o oază de relaxare, tratament și răsfăț, începând cu piscina interioară, bazinul olimpic, sauna, serviciile de masaj și terminând cu cele mai interesante și exotice forme de tratament corporal și relaxareRezervă acum!

3. Hotel Europa 4*, Eforie Nord

Acest hotel este considerat un monument excepțional al arhitecturii moderne și un loc aflat într-unul dintre cele mai frumoase parcuri de pe litoralul românesc. Situat în centrul stațiunii, la doar 150 de metri de plajă, hotelul este înconjurat de 30.000 de metri pătrați de natură și relaxare. Orice cuplu are ocazia să petreacă aici clipe minunate explorând împrejurimile, luând o cină romantică la selectul restaurant al hotelului sau angajându-se în diverse activități de wellness. Piscina acoperită, baza de tratament de 4 stele, facilitățile deosebite puse în beneficiul clienților, toate acestea fac din Europa un mic rai al cuplurilor venite pentru odihnă, recuperare, liniște și confortRezervă acum!

4. Vox Maris Resort 4*, Costinești

Situat la numai câțiva metri de mare, păzit de ochii indiscreți, Complexul VOX MARIS aduce pe scena litoralului românesc un concept nou, o servire aparte, o atmosferă selectă și distinctă plus toate facilitățile pe care le poate oferi un club intim de 4 stele. Rezervă acum!

5. Hotel Tomis 3*, Mamaia

Pentru cuplurile tinere, Hotel Tomis Mamaia combină toate calitățile unei vacanțe de neuitat la mare: prețuri acceptabile pentru orice buzunar, o locație excelentă, care vă va permite să ajungeți repede și fără efort în cele mai „fierbinți” și atractive locații, cluburi, baruri și discoteci din Mamaia și servicii la standarde internaționale. Primiți din partea hotelului în mod gratuit șezlonguri, umbrela și măsuță, așa că plaja privată vă aparține. Rezervă acum!

6. Hotel Union 3*, Eforie Nord

Renovat și modernizat integral în 2017, Hotelul Union este de 3 stele, dar înăuntru vă veți simți ca și cum voi ați fi stăpânii universului. Excelent dotat și recomandat pentru atmosfera sa prietenoasă și mereu atentă cu clienții, hotelul se afla la 30 de metri de plajă și vă oferă tot ce v-ați putea dori în termeni de relaxare și confort. Începând cu anul 2022 hotelul dispune de un corp nou cu 69 de camere duble superior, clasificate la 4*. Restaurantul vă așteaptă pentru a lua o cină romantică împreună, iar piscina în aer liber invită la leneveală și bălăceală, în cazul în care marea și plaja nu sunt pe gustul vostru într-o anumită zi. Rezervă acum!

Tu și partenerul/partenera ta de cuplu ați decis unde vreți să vă petreceți vacanța de vară anul acesta? Ați mai fost cazați într-unul din aceste hoteluri sau v-ați făcut planuri pentru altele?


SOURCE AND TAGS